HJORTENS PIZZARIA & CAFé

Recentreview


3,5 stjerner ud af 276 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Hjortens Pizzaria & Café. Vil du vide mere? Få mere at vide

6 maj 2024 at 9:13 Trist oplevelse maden var kold da vi modtog den øv øv så pomfritterne var helt bløde og skinet på kyllingen var også helt blødt meget kedelig til en pris der hedder 105kr pr kuvert
19 apr 2024 at 19:23 Virkelig kedelig og tør pizza. Vi har fået fra Hjortens mange gange, men synes kvaliteten er dalende.
11 apr 2024 at 7:12 Jeg har aldrig haft problemer med at bestille herfra, men… denne gang kom maden meget sent og vi fik ikke som bestilt. Vi havde bestilt to deep pan margaritaer, fik dog stadig margarita men ikke deep pan… ærgerligt når man betaler mere for det..
1 apr 2024 at 21:13 Bløde pommes frites og plastic i durum rullen
24 feb 2024 at 21:34 The order arrived 15 minutes late
29 jan 2024 at 5:16 Lang leveringstid og modtog kold og forkert mad. Fik nyt efter kontakt med forretningen.
12 jan 2024 at 19:28 Kvaliteten var gennemsnitlig og meget fedtet. Levering tog over en time, så jeg blev nødt til at ringe til restauranten. Samlet set en lidt ærgerlig oplevelse.
15 dec 2023 at 20:57 Maden var fin. Meget gennemsnitlig. Savnede dog at der var lagt lidt mere sjæl og smag i. (og at løgstykkerne ikke var på størrelse med en teske i en salat)
27 nov 2023 at 19:26 Meget hurtig levering